Villa Solsiden

Villa Solsiden er et småbruk beliggende i naturskjønne omgivelser i utkanten av Revetal. Med vakre uteområder, trivelige dyr og en fredelig atmosfære er dette hyggelig og avslappende sted å besøke.

Siden 2003 har vi importert og solgt Aztec Chimeneas fra Mexico, utepeiser i keramikk som varmer godt og skaper god stemning på uteplassen.

Flåttfrids Fabrikken holder også til på Villa Solsiden. Dette er en mor-og-datter bedrift som produserer Flåttfrids Vidundermiddel Mot Blodsugere, et naturlig middel som holder flått, knott og mygg unna.

Ekte magi skaper vi med våre små og utrolig sjarmerende Hokus-Pokus hytter. Hyttene er til salgs og til leie.

På småbruket har vi også en liten flokk med skjønne, myke alpakkaer og vakre frieser hester og tilbyr pelsterapi, coaching med hestekrefter og flere ulike aktiviteter for privatpersoner og bedrifter som involverer dyrene på Villa Solsiden.  Vi skreddersyr opplegg etter ønske, for mer informasjon om våre tjenester, ta kontakt på e-post.

På Villa Solsiden har et sterkt fokus på bærekraftighet og er engasjert i å beskytte og bevare miljøet rundt oss. Vi samarbeider med REGENiTECH LLC i USA om utvikling og testing av grønn teknologi som gjør det mulig for folk flest å dyrke mat og produsere energi uten å ødelegge kloden vår.