EL PAPI

Med over 250 millioner streams har El Papi blitt en folkefavoritt hos både nordmenn og svensker i alle aldre, og med hits som «Hjerteløs», «Sju Fjell» og «Sykepleierinnen» er ikke navnet hans fremmed for topplasseringer på hitlistene. Lørdag 25. mai står han på scenen i Tønsberg under Messafestivalen.

Til tross for en lengre pause fra musikken har ikke de imponerende streaming-tallene dalt, og i 2024 gjør artisten bak den ikoniske masken tidenes comeback. El Papi har slått samtlige streaming-rekorder i Norge som blant annet en av de mest streamede norskspråklige låtene flere år på rad. Han har gjentatte ganger spilt på noen av landets største scener som “VG-Lista” og “Allsang på Grensen”, og som artisten med flest norske låter på Sveriges hitlister er hans musikalske påvirkning også velkjent i nabolandet.

Stemning er El Papi’s spesialitet, og med et vellykket comeback allerede i bakhånd er han klar til å innta scenen på Messafestivalen! De som ennå ikke har El Papi i spillelistene sine, kan være sikre på at det vil endre seg etter å ha opplevd han live!