EMMA

Den nå 15 år gamle lillesøsteren til Marcus og Martinus, stjerneskuddet emma, gjester Messafestivalen søndag 26. mai!

emma annonserte nylig sin første egne konsert, på Parkteatret, som solgte ut på kort tid. Som barnestjerne gjorde emma stor suksess med hits som «Fått deg på hjernen», «Happy», «Engler i Sne» og «Million» – som til sammen har høstet inn over svimlende 75 millioner streams på tvers av plattformer.

Det er ikke bare på digitale plattformer hun har briljert, for med utallige konserter og flere år med artisteri bak seg, så har emma utviklet seg til en moden artist med en erfaring som skinner gjennom både på og av scenen. Denne erfaringen tar hun nå med seg inn i en ny epoke som artist.

Barnestjernen har trådt inn i livet som ungdom og publikum skal nå bli vitne til en mer moden, erfaren og ærlig side av popartisten via en rekke låter om det å vokse opp og opplevelsen av ung kjærlighet.

Starten på denne nye epoken som artist ble tidligere i år markert med slippet av den dansbare poplåten «Over Deg» – en låt som beskriver det å komme over en tidligere flamme etter å ha falt inn i en dyp forelskelse:
«Dette er en låt jeg tror mange vil kjenne seg igjen i – både gutter og jenter. Den beskriver hvordan det å komme seg over noen ikke er så lett når man har falt hardt for noen.»

Etter en pangstart på den nye æraen, så har godlåtene blitt sluppet som pop-perler på en snor. I samarbeid med Capow x 2G, slapp hun våren 2023 «Alt Jeg Ser», som på under en uke hadde strømmet en halv million. Senere i juni slapp hun «Vil Bare Ha Deg» – en pop-banger som har satt dansegulvene i høygir med sin superfengende melodi og relaterbare tekst om det å lengte etter kjærligheten til en spesiell person.